Chronisch ongemak


Chronische ongemak! Wat is dat?
Veel mensen hebben klachten die langdurig zijn en door de medische wetenschap erkend zijn maar waar medisch nog geen oplossing voor is gevonden. Ik noem hierin de reuma, artrose. Echter, bij veel chronische klachten  kan de medische wetenschap de oorzaak helaas niet vinden. Mensen worden naar pijnkliniek  gestuurd of aan hun lot over gelaten. Vaak komt dan de diagnose, stress en in sommige gevallen zelfs, “aanstellerij”. Op het moment dat deze klachten op een andere manier benaderd en bekeken worden wordt vaak de oorzaak wel gevonden. Ik ervaar dat veel van deze klachten een energetische achtergrond hebben. Door deze energie te veranderen of zelfs weg te nemen, verdwijnt veelal op korte termijn ook de pijn. Noem het los laten!

Energetische koorden!

Wat zijn Energetische koorden!
Dit zijn energetische verbindingen tussen personen. Deze verbindingen ontstaan op het moment dat je iemand ontmoet. Elke keer als je iemand ontmoet komen er meer van deze koorden. Dit gebeurt zowel bewust als onbewust. De meeste van deze koorden zijn positief, ze geven je vaak een goed gevoel over die persoon. Echter er zijn koorden die negatief zijn, ze tappen je energie af en kunnen klachten veroorzaken. Het is goed deze koorden zo snel mogelijk los te koppelen. Blijven deze koorden toch zitten, dan kan dit tot lichamelijke klachten leiden. Deze koorden zijn dan niet meer gezond. Klachten die hierdoor veroorzaakt worden kunnen helaas niet gezien worden door de reguliere medische wetenschap. Medicatie helpt vaak niet of kortstondig en op scans, echo’s of foto’s is niets vreemds te zien.


Negatieve koorden:
Dit zijn de koorden die de klachten kunnen veroorzaken. Dit kunnen koorden zijn uit vorige relaties en zelfs nog van mensen die al overleden zijn. Klachten die deze koorden veroorzaken kunnen van uiteenlopende aard zijn. Ze kunnen je een onbehaaglijk gevoel geven tot zelfs chronische klachten. Dit kunnen klachten zijn van chronische vermoeidheid tot zelfs pijn klachten.

Als voorbeeld:
Er komt een klant die al enige tijd met een vervelende pijn in een van zijn armen heeft, Zo te voelen, geen spierpijn of iets dergelijks. Bij nadere analyse van de pijn bleek er iemand aan mijn klant  te trekken. hij moest actiever door gaan met waar hij mee bezig was. Door deze energie te accepteren en om te zetten in een positieve daadkracht verdween de pijn onmiddellijk.
energetische_koorden 1-1