Consulten


Energetisch Consult
Als energetisch therapeut maak ik gebruik van de vele helende energieën die er beschikbaar zijn. Onder andere  uit de kristallen, edelstenen en halfedelstenen. Door met deze energieën te werken kan ik de meeste klachten van mijn klanten behandelen. We gaan de energiestroom in het lichaam optimaliseren. Zo kan er al heel veel gebeuren. Deze optimalisatie wordt bereikt door de diverse blokkades in het energiesysteem weg te nemen zodat er een vrije doorstroming ontstaat. Dit geeft rust en kan diverse klachten doen afnemen.
Behandeling:
In het intake gesprek komen uw klachten en de mogelijke oorzaken aan de orde. We gaan opzoek naar eventuele energieblokkades, waardoor oorzaken van bepaalde klachten duidelijk kunnen worden. Na het maken van een behandelplan kan de behandeling beginnen.
Kleding werkt bij deze behandelingen niet belemmerend.
Toepassingen:
Ontspanning:

In deze behandeling worden in de energiebanen in het hoofd en lichaam gereinigd. Ook gaan we kijken of er nog verborgen blokkades in het systeem zitten. Hiermee gaan we terug naar ons voelen. Leren voelen van ons lichaam en alles wat daar in zit. Dit geeft veel rust en zelfkennis.

Onverklaarbare klachten:

Heb jij een pijntje of een naar gevoel dat maar niet weg wil gaan? Hebben de reguliere artsen en specialisten heer geen oplossing voor? Vaak is het een energie die zich in of om het lichaam manifesteert.Door deze energie los te laten of te veranderen verdwijnen de klachten vaak in korte tijd!

Op weg naar je zelf:

Wil jij je zelf beter leren kennen>
Wil jij je omgeving laten zien wie je écht bent?
In dit consult gaan we dat samen onderzoeken.

Therapeut:

Let wel, ik ben géén arts en pretendeer dat ook niet te zijn. Een energetische behandeling kan vaak heel goed samen gaan met een behandeling door een arts of specialist. Als u in behandeling bent bij een andere vorm van alternatieve geneeskunst, raad ik u aan eerst te overleggen of deze behandeling hiermee samen kan gaan.